Thurø Idrætsforening - Gymnastik

Kvalitetstid
I Thurø gymnastik har vi en lang tradition for at skabe glæde ved at bevæge sig. Vi mener ikke, at det kan ske for tidligt, og derfor håber vi meget på at se de yngste kravle og hoppe rundt på en af vores hold.

Hvorfor er det bare en rigtig god ide?
Børn udvikler sig enormt meget og på hver deres måde. Et fælles træk er dog, at jo mere bevægelse og stimulering de får af alle deres sanser, jo større gavn er det for hjernen og kroppen på den lange bane.

At have kropskontrol er et uhyre stort stykke hjernearbejde, og for at kende sin krop må man have den i spil på bedste vis.

Hvorfor os?
Gymnastik stimulerer grovmotorikken på bedste vis, og er et rigtig godt springbræt til al andet sport. Vi har mange erfarne børneinstruktører, og vi har en rigtig god stemning i vores forening.

Ønsker man søskende med på dette hold betales kr. 200,-  kontakt Inge Pehrson, for betaling og tilmelding af søskende.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(1) familie gymnastik 1-4 år
Mandag 16:30-17:30 Thurø Skole, .
Formand: Inge Perhrson /
Instruktør: Dan Pehrson / Inge Perhrson /